Liga 1

Botosani-Gaz Metan: patru eliminati, zero goluri

Meciul dintre FC Botosani si Gaz Metan Medias, doua aspirante la un loc in playoff, a avut de toate mai putin goluri si s-a incheiat la egalitate, scor 0-0, insa fiecare dintre echipe a avut cate doi jucatori eliminati pe parcursul jocului.

Matulevicius cu o lovitura de cap in bratele portarului Plesca urmat la cealalta poarta de o replica similara din partea lui Lullaku au fost primele faze de gol la meciul de la Botosani.

Partida s-a mai dezmortit in finalul primei reprize, cand Golofca a ratat cea mai mare ocazie de gol cu un sut in forta din marginea careului. Plesca s-a aflat pe directia balonului si a respins in extremis in corner.

Echilibrul numeric s-a rupt in minutul 47 la cartonasul rosu primit de Miron pentru un fault in postura de ultim aparator asupra lui Lullaku.

Iliev avea sa respinga in corner sutul din lovitura libera trimis de Eric, insa dupa doar patru minute nervii au cedat pe teren si Susnjar a fost si el trimis la cabine pentru o lovitura aplicata unui adversar.

La reluarea jocului acelasi Iliev a avut o interventie salvatoare respingand cu picioirul in corner sutul pe jos trimis de Danci.

Golofca a fost trimis la cabine pentru al doilea galben luat in minutul 58 ca urmare a unei simulari la o cadere in marginea careului advers.

Chiar si in inferioritate numerica FC Botosani a ramas echipa mai periculosa, iar Astafei a nimerit bara cu un sut in minutul 65, pentru ca cinci minute mai tarziu Willie sa nu-l poata invinge pe Plesca intr-o situatie de unu contra unu.

Zaharia a fost si el eliminat in minutul 90+3 pentru al doilea galben, astfel ca meciul s-a incheiat la egalitate atat pe tabela cat si pe teren.



Botosani-Gaz Metan: patru eliminati, zero goluri