Liga 1

Bonetti amenintat cu sanctiuni din partea LPF

Antrenorul formatiei Dinamo, Dario Bonetti, va fi sanctionat de Comisia de Disciplina pentru refuzul de a participa la conferintele de presa de la finalul partidelor, a anuntat, marti, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir

"Am sa trimit o hârtie si va fi aspru sanctionat (n.r. - Dario Bonetti). În contractul cu televiziunile e stipulat ca antrenorul principal sa vina la conferintele de presa. Am sa solicit secretarului general, care se ocupa de comisii, sa sesizeze Comisia de Disciplina", a explicat Dragomir.

În schimb, presedintele LPF îl întelege pe antrenorul formatiei Gloria Bistrita, Nicolae Manea, care a aruncat cu o targa în teren la meciul cu Pandurii Târgu Jiu, din cauza unei erori de arbitraj. "S-a descarcat si omul. Pai când vine unul în casa la tine si te fura ce sa faci? Asa e si pe stadion, e ca si când vine hotul peste tine în casa si te fura. Pai te aperi, rabufnesti, nu poti sa te stapânesti. Mai îti pierzi controlul, ca esti om. L-am vazut eu pe Mourinho facând gesturi... a sarit în cârca unuia, care era jucator de rezerva. De aia e frumos fotbalul. Dar cine n-are simtul umorului n-are cum sa traiasca în fotbal", a spus presedintele.

Atacantul echipei Dinamo, Ionel Danciulescu, care a devenit jucatorul cu cele mai multe meciuri disputate în Liga I, 491, va fi cooptat în cadrul Ligii Profesionste de Fotbal dupa ce va retrage, a spus Dragomir.

" Bravo lui Danciulescu, felicitari, e un român adevarat care a facut istorie. Trebuie sa ne mândrim cu el. Daca nu gaseste ceva mai bun dupa ce se lasa îl aduc la mine, aici, la Liga. Îi gasesc eu un post. Îl pregatesc pentru postul de presedinte. Pe el si pe înca vreo doi-trei. Nu stiu daca e în stare sa conduca Liga, trebuie sa îl verific, trebuie sa stea vreo doi ani pe lânga mine. El e un baiat admirabil, un om deosebit ", a precizat Dumitru Dragomir.



Bonetti amenintat cu sanctiuni din partea LPF