Liga 1

Bawab, decisiv pentru CSU Craiova in deplasare cu Pandurii

Start lansat de retur pentru CSU Craiova, echipa care continua seria buna din a doua parte a turului si invinge in deplasare pe Pandurii Tg.Jiu, cu 1-0, in epilogul etapei a 18-a.

Chiar daca nu au excelat la capitolul joc, juvetii din Banie au punctat decisiv prin Bawab in minutul 57 la o faza energica pe partea stanga.

Baluta a patruns la limita terenului si a centrat in fata portii, iar atacantul iordanian a pus exteriorul si a marcat spectaculos.

CSU Craiova a ratat in prima repriza si cea mai mare ocazie a meciului prin Nuno Rocha. Totul a plecat de la un balon pierdut in banda dreapta de Vasilijevic, mingea a ajuns la Rocha si acesta a trimis un lob spectaculos in transversala.

Gazdele de la Pandurii au solicitat o lovitura de la 11 metri in minutul 15 al intalnirii la caderea lui Nicoara in careu dupa un contact cu Baluta.

Contact a existat intre cei doi indubitabil, insa pe reluarile oferite s-a vazut cum si mijlocasul gorjenilor a cautat cu orice pret atingerea.

Aflat foarte aproape de faza, centralul Ovidiu Hategan a lasat jocul sa continue spre nemultumirea evidenta a gazdelor.

Dupa aceasta faza controversata petrecuta in minutul 15 gazdele au ratat o mare ocazie prin Roman. Acesta a fost ideal gasit in 7-8 metri de pasa lui Pintilii, insa atacantul dorit de Steaua a sutat mult peste poarta.

Pandurii au atacat mai mult in partea secunda, dar cea mai mare ocazie a apartinut Craiovei. Bawab putea inchide meciul in minutul 73, cand a intrat in posesia unui balon deviat gresit de acelasi Vasilijevic, insa nu a nimerit cadrul portii din sase metri.

Gorjenii au asediat careul lui Balgradean in cele cinci minute suplimentare dictate pentru acest meci, insa nu au reusit sa puna cu adevarat in pericol poarta aparata de fostul dinamovist.

Pandurii: Gliwa – Ungurusan (73 Pleasca), Cordos, Vasiljevic, Momcilovic – Buleica (64 Eric de Oliveira), Pintilii, Anton, Nicoara – Brata (59 Smrekar), Roman. Antrenor: Edward Iordanescu

Universitatea: Balgradean – Achim, Acka, Frasinescu, Vatajelu – Baluta (69 Briceag), Madson (46 Mateiu), Brandan, Tirnacop – Bawab (84 Herghelegiu), Nuno Rocha. Antrenori: Sorin Cartu, Emil Sandoi



Bawab, decisiv pentru CSU Craiova in deplasare cu Pandurii