Liga 1

Avancronica Pandurii-Steaua (LIVE, 21:00)

Pandurii si Steaua se intalnesc, sambata seara de la 21:00, in meciul zilei programat in etapa a 6-a din Liga 1.

Steaua a ajuns la Severin direct de la Manchester via Craiova, unde ros-albastri au aterizat in cursul zilei de joi.

Cei de la Pandurii au suferit o singura infrangere in 2016 pe teren propriu in Liga 1, un 0-1 cu Steaua in playoff pe 30 martie. De asemenea, gorjenii pierdusera mult mai categoric intalnirea din sezonul regulat, scor 3-0.

Doar doua meciuri a pierdut Steaua in deplasare sezonul acesta, 1-3 cu FC Voluntari (22 februarie) si 0-2 cu Astra (16 aprilie), interval in care au mai bifat sase succese si un egal.

Din cele 24 de intalniri pe prima scena intre cele doua formatii, gorjenii au castigat doar trei, iar Steaua s-a impus de 11 ori. Vorbim de o istorie a intalnirilor directe care a inceput in 2005.

Pandurii a invins Steaua in 2009, un 2-0 prin dubla lui Thiago Tremonti, si ultima oara in martie 2015, un 3-1 de asemenea pe teren propriu.

Petre Grigoras (antrenor Pandurii)

"Steaua este cea mai titrata si cea mai valoroasa echipa din campionat. Nici ei nu sunt supermeni, pot sa fie invinsi, si e clar, motivatia fiecarui jucator e sa evolueze cat mai bine in astfel de meciuri. E o motivatie pe care am avut-o si eu cand eram jucator si am simtit-o la jucatori atunci cand am fost antrenor. As vrea sa ramanem singura echipa neinvinsa".

Laurentiu Reghecampf (antrenor Steaua)

"Trebuie sa avem grija sa ne impunem, sa conducem de la inceput, sa marcam cat mai repede. Stim valoarea celor de la Pandurii, au lot bun, jucatori de valoare si au antrenor bun, care incearca sa ii faca sa joace fotbal. Stim stilul lui Grigoras, va fi greu. Dar valoarea echipei noastre e mai mare si va trebui sa aratam asta pe teren".

Echipele probabile

Pandurii: Lazar - Pleasca , Buijs, Bunoza, Grecu - Obodo, Mrzljak - Trifu, Voiculet, Herea - Tucudean.

Steaua: Nita - Enache, Tamas, Mitrea, Momcilovic - Achim, Boldrin - Popa, Stanciu, De Amorim - Tanase.

Ambele echipe sunt neinvinse in acest sezon de Liga 1, iar Pandurii are o singura infrangere in ultimele 19 meciuri. Steaua a primit doar doua goluri in primele patru meciuri de campionat de pana acum.

Fortuna: Pariuri Pandurii-Steaua (vezi aici toate cotele)

1

X

2

4,00

3,35

1,95



Avancronica Pandurii-Steaua (LIVE, 21:00)