Liga 1

Avancronica FC Voluntari-Steaua (duminica, 20:30)

FC Voluntari si Steaua se infrunta, duminica seara de la 20:30 pe arena Ilie Oana din Ploiesti, solutie aleasa de conducerea ilfoveana in conditiile in care terenul propriu nu este dotat cu instalatie de nocturna.

Cele doua echipe au o foarte scurta istorie a intalnirilor directe, singurele meciuri disputandu-se sezonul trecut, cand si-au impartit victoriile cu acelasi scor, 3-1.

Ambele echipe vin dupa infrangeri in etapa intermediara de la mijlocul saptamanii. Steaua a incasat prima bataie din acest campionat, 1-2 cu CFR Cluj pe Arena Nationala, in timp ce Voluntari a pierdut de asemenea acasa cu Universitatea Craiova la ultima faza a meciului.

De altfel, ilfovenii au un singur succes in ultimele sapte meciuri, un 4-1 in deplasare cu ACS Poli Timisoara pe 10 septembrie.

Steaua nu a impresionat in ultimele meciuri jucate, avand doua infrangeri in ultimele sase meciuri dupa jocuri neconvingatoare.

Chiar daca nu are un varf important in lot, Steaua a marcat in 11 din ultimele 14 meciuri oficiale. Exceptie fac meciurile cu Manchester City si partida cu Osmanlispor din grupele Europa League.

Voluntari nu sta prea bine in meciurile disputate pe teren propriu, castigand doar doua din cele sase disputate in acest sezon, punand aici la socoteala si intalnirea cu Dinamo din optimile Cupei Ligii.

Pentru mine cel mai important lucru este sa castigam campionatul, restul nu ma intereseaza. Nici macar calificarea in primavara europeana. Cel mai important obiectiv pentru noi este titlul, iar jucatorii trebuie sa inteleaga acest lucru", a declarat Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei.

Fortuna: Pariuri Voluntari-Steaua (vezi aici toate cotele)

1

X

2

6,00

3,85

1,57



Avancronica FC Voluntari-Steaua (duminica, 20:30)