Liga 1

Avancronica CFR Cluj-Gaz Metan Medias (luni, 18:00)

CFR Cluj si Gaz Metan Medias se intalnesc luni seara de la 18:00 in penultima partida a etapei cu numarul 10 din Liga 1.

Un meci intre doua echipe in forma si care aspira la un loc in playoff, doua echipe care ii propun in acest moment pe doi dintre marcatorii actualului sezon, Bud de la CFR Cluj cu 7 reusite si Lullaku de la Gaz Metan cu 6 goluri.

CFR Cluj vine dupa doua victorii la rand in care a marcat nu mai putin de sapte goluri si a primit doar unul. Echipa lui Vasile Miriuta este neinvinsa in acest sezon pe teren propriu si nu a mai pierdut in fata propriilor suporteri de aproape un an, de la 1-2 cu CS Universitatea Craiova in octombrie 2015.

Din cele patru meciuri disputate pana acum in deplasare in acest sezon de Liga 1, Gaz Metan Medias a obtinut un singur succes, 2-0 cu Astra Giurgiu pe Cluj Arena. La acest rezultat se mai adauga un egla, 1-1, in Stefan cel Mare cu Dinamo.

De 20 de ori s-au intalnit cele doua formatii, CFR Cluj obtinand 7 victorii, Gazul alte 4 succes, iar 9 meciuri s-au incheiat la egalitate.

La ultima vizita in Gruia cei de la Gaz Metan au incasat patru goluri pe 25 august 2014 intr-o infrangere cu 1-4.

Fortuna: Pariuri CFR Cluj-Gaz Metan (vezi aici toate cotele)

1

X

2

1,70

3,65

5,00



Avancronica CFR Cluj-Gaz Metan Medias (luni, 18:00)