Liga 1

Astra salveaza un punct cu Chiajna pe final

Campioana Astra Giurgiu s-a chinuit serios pentru a scoate un 1-1 pe teren propriu contra Concordiei Chiajna, in conditiile in care meciul din etapa a 12-a s-a disputat pe terenul din Soseaua Stefan cel Mare.

Ilfovenii au deschis scorul in prima repriza printr-un penalty transformat de Cristescu la patrunderea lui Constantinescu. Acesta a scapat singur cu portarul Lung, dar s-a complicat, a incercat sa dribleze si in cele din urma a obtinut faultul la tamponul aplicat de Junior Morais.

Un gol venit chiar in finalul primei reprize care i-a obligat pe cei de la Astra sa atace mai mult in partea secunda. Fara Denis Alibec, giurgiuvenii au fortat prin Florea, Balaure si Nicoara, insa egalarea a venit de la Daniel Niculae in urma unei faze fixe.

Anterior egalarii cei de la Astra au ratat o mare ocazie la reluarea lui Geraldo Alves urcat mult in ofensiva. Portarul Balgradean a scos in extremis cu o mana, dupa ce cu zece minute mai devreme blocase mingea trimisa de Budescu la prima bara.

Budescu a centrat de pe stanga, Seto a intors mingea in fata portii si Niculae a intrat cu tot cu ea in poarta. Un gol care a salvat-o pe Astra de la infrangere, dar punctul obtinut nu indreapta prea mult situatia critica a campioanei. Detinatoarea titlului ramane in partea inferioara a clasamentului.

foto: afcastragiurgiu.ro



Astra salveaza un punct cu Chiajna pe final