Liga 1

Astra revine pe primul loc dupa ce o bate pe apatica Dinamo cu un hattrick din partea lui Alibec

Astra Giurgiu a revenit la conducerea clasamentului din Liga 1 dupa victoria la scor obtinuta in deplasare cu Dinamo, scor 4-1. Trei dintre golurile giurgiuvenilor au fost marcate de atacantul Denis Alibec, jucator neconvocat la echipa nationala pentru dubla cu Lituania si Spania pe motiv ca ar avea kilograme in plus.

Boudjemaa a deschis scorul in minutul 18 dupa o faza creata de astrali in stanga. Morais paseaza decisiv pentru Boudjemaa, acesta i-a luat fata lui Filip si a reluat in poarta.

Dinamo a replicat in minutul 27 printr-un sut al lui Palic din lovitura libera. Mingea a prins poarta, dar a fost trimisa pe centru si Lung a intervenit fara probleme.

Ocazie uriasa ratata de Essombe in minutul 32. Acesta a scapat singur cu Lung, dar portarul Astrei a reusit sa devieze in corner. Fabuloasa si pasa lui Pulic pentru Essombe.

Alibec a dublat avantajul Astrei cu un sut superb din interiorul careului in minutul 37. Pasa de la Teixeira in spatele fundasilor adversi, Alibec preia in careu si finalizeaza cu piciorul stang aproape de vinclu.

“Am tras pur si simplu. S-a intamplat sa intre”, a declarat Alibec dupa meci.

Dinamovistii au revenit in joc cu cinci minute inaintea pauzei printr-un autogol al lui Geraldo Alves la sutul lui Anton.

La sapte minute de la reluarea jocului in partea secunda Alibec a facut 3-1 cu un sut din interiorul careului dintre fundasii dinamovisti.

In minutul 66 atacantul celor de la Astra si-a definitivat hatttrick-ul cu un sut din afara careului cu piciorul stang. O executie de asemenea spectaculoasa.

Dinamo a avut o sansa de a reduce din diferenta in minutul 72 prin Lazar. Sutul acestuia a intalnit transversala.

Astra acumuleaza 35 de puncte dupa acest meci si are in continuare trei puncte in fata Stelei. Dinamo s-a distantat la opt puncte de primul loc.

sursa foto: facebook.com/FCDinamoOfficial



Astra revine pe primul loc dupa ce o bate pe apatica Dinamo cu un hattrick din partea lui Alibec