Liga 1

Astra ramane pe primul loc in Liga 1 dupa victoria cu ASA Tg.Mures

Astra Giurgiu a pierdut ambele intalniri cu ASA Tg.Mures din sezonul regulat, dar echipa lui Marius Sumudica si-a luat revansa in etapa a 3-a din playoff, impunandu-se cu 1-0 (0-0) pe teren propriu.

Unicul gol al meciului a fost marcat la sapte minute de la inceperea reprizei secunde si a pornit de la o degajare a portarului Silviu Lung.

Acesta a trimis in lateral pana la Denis Alibec, iar atacantul Astrei a pasat din prima pentru urcarea energica a lui Felipe Teixeira.

Gabi Muresan a evitat faultul in pozitie de ultim aparator la marginea careului propriu si Teixeira a finalizat cu sut la coltul lung fara speranta pentru Stancioiu.

ASA incepuse meciul mai bine si in minutul 7 N'Doye l-a arcuit serios pe Lung cu un sut din afara careului. Lung, portar care a revenit intre buturile Astrei dupa o pauza de aproape o luna si jumatate.

Ocazie a oaspetilor in minutul 16 la sutul lui Tucudean. Astra iese pe contraatac si Alibec se prabuseste de langa Ivan Gonzalez, pentru ca in minutul 33 gazdele sa zguduie transversala la sutul in forta trimis de Boldrin.

Astra a facut pasul in spate dupa deschiderea scorului si a cautat sa loveasca decisiv pe contraatac, asa cum era sa se intample in minutul 74. Stancioiu a iesit din propriul careu si a fost aproape de a fi pacalit de Junior Morais. mingea acestuia trecand pe langa poarta.

ASA a mizat pe suturile de la distanta, dar N'Doye nu a reusit sa-l surprinda pe Lung. Oaspetii au trimis in cele din urma in poarta prin Tucudean, dar golul din minutul 84 a fost invalidat pentru o pozitie de offside la limita.

Lung a fost omul finalului de partida, blocandu-l providential pe Jazvic din 6-7 metri la o faza fixa bine lucrata de mureseni.

Astra ramane pe primul loc dupa aceasta victorie extrem de importanta, in timp ce ASA Tg.Mures ramane fara victorie in playoff.



Astra ramane pe primul loc in Liga 1 dupa victoria cu ASA Tg.Mures