Liga 1

Astra pierde teren in lupta pentru titlu dupa 0-0 cu Pandurii

Astra Giurgiu si Pandurii au remizat, scor 0-0, marti seara, in ultimul meci al etapei a 5-a din playoff, o partida pe care liderul din Liga 1 a disputat mai bine de o repriza in inferioritate numerica. In urma acestui rezultat Astra mai pastreaza doar un punct avans in fata principalei urmaritoare Steaua.

Gazdele au inceput mai bine, au controlat jocul din punctul de vedere al posesiei, insa primele ocazii au aparut la poarta lui Lung. Acesta a blocat sutul lui Nistor pe jos in minutul 16, pentru ca in minutul 30 Radut sa centreze prea tare prin fata portii pentru un Hora aflat in asteptare la bara a doua.

Pana la pauza Pandurii au continuat sa puna probleme la poarta gazdelor, iar Lung a respins providential in minutul 34 sutul lui Antal.

Echilibrul numeric al meciului a fost rupt chiar inaintea pauzei, cand Teixeira a fost eliminat pentru doua galbene primite intr-un interval de doar sase minute.

Cu un jucator mai putin pe teren, Astra s-a retras in aparare si a cautat sa limiteze pierderile rezumandu-se la un joc bazat pe contraatac.

Ocaziile s-au inmultit la poarta lui Lung, iar acesta a respins in transversala sutul lui Antal din minutul 51. Trei minute mai tarziu Wellington nu a prins poarta dupa ce scapse singur cu Lung.

Oros a fost foarte aproape de autogol in minutul 69, cand a deviat cu capul pe langa poarta o minge care cauta coltul lung.

Cei de la Astra au avut cateva iesiri pe contraatac, insa Alibec si Morais nu l-au putut invinge pe Stanca din pozitii dificile.

Astra acumuleaza 36 de puncte dupa acest meci, cu unul peste Steaua, in timp ce Pandurii au egalat Dinamo (30).



Astra pierde teren in lupta pentru titlu dupa 0-0 cu Pandurii