Astra Giurgiu

Sumudica, resemnat: "Pentru mine nu e o tragedie. Aceasta e diferenta de valoare"

Marius Sumudica a recunoscut superioritatea fara drept de apel a celor de la AS Roma in meciul de joi seara cu Astra Giurgiu si a spus ca problemele existente la club in acest moment il depasesc.

“Am incercat sa inchidem jocul pe cat posibil. In prima repriza am luat doua goluri din faze fixe. In repriza a doua am incercat sa schimbam, dar orice situatie de unu la unu era castigata de jucatorii Romei. Aceasta este diferenta de valoare. Cel mai prost salariu al lor pe luna este cat tot fondul de salarii de la noi. Pentru mine nu este o tragedie, stiam ce ma asteapta. Cand am intrat azi pe teren chiar ne intrebam cine suntem noi ca sa ajungem aici”, a declarat Sumudica la Dolce Sport.

“Am fost un pic letargici. Toate duelurile le-au castigat ei, orice duel la limita era dat in favoarea lor. N-a influentat cu nimic rezultat, dar imi pare rau ca n-a marcat Denis cand a scapat. Jucam in continuare si vedem ce se va intampla. Roma e o forta”, a completat tehnicianul campioanei Romaniei.

Sumudica a mai spus ca problemele de la Astra il depasesc si nu a dorit sa comenteze posibila plecarea a lui Alibec la Steaua.

“Sunt probleme care ma depasesc si chiar nu mai pot gestiona situatia. Nu mi-e usor, insa eu incerc sa-mi fac meseria si atat”, a concluzionat Sumudica.



Sumudica, resemnat: "Pentru mine nu e o tragedie. Aceasta e diferenta de valoare"