Astra Giurgiu

Sumudica dupa transferul lui Alibec la Steaua: "Jos palaria pentru Becali, salvatorul fotbalului romanesc"

Marius Sumudica, un adversar declarat al Stelei atat pe teren cat si in afara acestuia, recunoaste ca Astra Giurgiu supravietuieste in acest moment prin banii veniti de la rivala la titlu din sezonul trecut.

"Alibec m-a sunat azi noapte si mi-a spus ca va semna. A mers la Gigi Becali la palat si se intelesesera. Asta e, cat sa-l mai pacalesc? L-am tot pacalit in ultimul an si jumatate. A primit un salariu de nerefuzat. Asta e cand esti in moarte clinica, iti ia ficatul, iti iau plamanii si tot ce mai e nevoie", a declarat Sumudica la Digi Sport.

"Jos palaria pentru Gigi Becali, salveaza fotbalul romanesc. Bravo lui, e un negociator bun. Mai ramane sa ma ia si pe mine", a adaugat Sumudica.

Acesta a recunoscut clauza pe care Becali a pus-o in contractul cu Alibec si prin care acesta nu va putea evolua contra Stelei pana in decembrie.

Despre transferul lui Alibec la Steaua a vorbit si presedintele Dani Coman: "Au existat si oferte din strainatate, dar noi suntem patrioti, tinem cu bugetul statului".



Sumudica dupa transferul lui Alibec la Steaua: "Jos palaria pentru Becali, salvatorul fotbalului romanesc"