Astra Giurgiu

Si Astra Giurgiu ar putea pierde la masa verde. Dinu Gheorghe: "Este o eroare de regulament""

Nu doar Petrolul Ploiesti, dar si Astra Giurgiu a folosit un jucator are trebuia sa ispaseasca etape de suspendare. Cei de la Astra, la fel ca echipa din Ploiesti, au considerat ca si in Cupa Ligii sunt meciuri care conteaza in numaratoarea partidelor oficiale si acestea se pot lua in calcul pentru suspendarea unui jucator.

Astra l-a folosit in etapa 1 a Ligii 1 pe Denis Alibec, considerand ca acesta si-a ispasit cele doua etape de suspendare facand pauza in ultima etapa de campionat a sezonului trecut, precum si in meciul de Cupa Ligii din iulie.

Numai ca actualul regulament al FRF prevede ca etapele de suspendare sa fie considerate cele de campionat si Cupa Romaniei. Cele de Cupa Ligii nu apar.

[news-108477]

Se pune problema daca FRF asa a dorit sa ramana regulamentul sau pur si simplu nu l-a actualizat dupa ce a anuntat noua competitie de Cupa Ligii.

In primul caz, Astra si Petrolul vor pierde meciurile din prima etapa la masa verde, in cel de-al doilea eroare materiala ar putea fi corectata.

Presedintele Astrei, Dinu Gheorghe, crede ca in aceste cazuri este vorba de o eroare materiala: "Se iau in calcul suspendarile si in meciurile de Cupa Ligii. Este o eroare de regulament care va fi corectata".

[news-108482]



Si Astra Giurgiu ar putea pierde la masa verde. Dinu Gheorghe: "Este o eroare de regulament""