Astra Giurgiu

Marius Sumudica, prima reactie dupa numirea la Astra Giurgiu

Antrenorul Marius Sumudica a fost anuntat in locul lui Dorinel Munteanu pentru etapele ramase de disputat din acest campionat. Vedeti mai jos care a fost reactia acestuia dupa numirea pe banca giurgiuvenilor.

“Probabil voi sta pe banca tehnica la meciul cu Petrolul. Daca nici Astra nu are un lot bun, atunci nu mai are nimeni. Voi incerca sa-i aduc pe linia dreapta”, a spus Sumudica la Dolce Sport.

Sumudica a mai spus ca ramanerea sa la Astra si dupa finalul sezonului depinde in mare masura de obtinerea calificarii in cupele europene.

Astra s-a despartit, marti, de Dorinel Munteanu, antrenor care a rezistat pe banca doar noua etape si a adus 12 puncte.

Dupa 28 de etape consumate din actualul sezon de Liga 1, Astra ocupa locul cinci in clasament, dar are in fata doua echipe fara drept de participare in cupele europene, Petrolul Ploiesti si CSU Craiova.

Marius Sumudica a mai pregatit-o in acest sezon pe Concordia Chiajna, iar dupa despartirea de aceasta a fost in carti pentru preluarea echipei Rapid, unde in cele din urma a ajuns Cristiano Bergodi.

Sumudica a declarat dupa plecarea de pe banca ilfovenilor ca negociaza cu mai multe cluburi din strainatate si ca este exclus sa mai antreneze in Liga 1.



Marius Sumudica, prima reactie dupa numirea la Astra Giurgiu