Astra Giurgiu

Ioan Niculae despre jucatorii Astrei: “Sa le fie rusine, nenorocitii”

Patronul echipei Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a spus ca cel putin un jucator nu mai face parte din lotul  formatiei sale dupa eliminarea suferita, joi seara, in 16-imile Cupei Romaniei.

“Am facut o intelegere cu mine ca in primele 24 de ore sa nu comentez aceasta infrangere. In afara faptului ca 2-3 jucatori n-au nicio legatura cu aceasta echipa, iar unul va fi scos complet din echipa. Eu l-am scos din echipa dupa meciul cu Dinamo Zagreb, dar domnul Gheorghe Dinu mi-a schimbat-o si am zis sa-i mai dam o sansa. Este Ben Youssef care din aceasta zi nu mai are nicio treaba cu Astra. Ei sunt o banda de mercenari care n-au niciun pic de suflet pentru aceasta echipa”, a spus Niculae la Digi Sport.

“Poate vor sa-l schimbe pe antrenor, ca vor ca nu mai joaca nimic. Sa le fie rusine pentru ca au platita inclusiv luna iulie. Au prima de Cupa Romaniei cate 15000 de euro, au luat cate 10.000 de euro fiecare pentru Supercupa. Inaintea meciului cu Zagreb am platit 854.000 de euro, dar de acum multi trebuie sa-si caute alte echipe. Sa le fie rusine, nenorocitii...”, a mai spus Niculae.



Ioan Niculae despre jucatorii Astrei: “Sa le fie rusine, nenorocitii”