Astra Giurgiu

Dorinel Munteanu, prezentat la Astra Giurgiu: "Sunt responsabil de rezultate"

Dorinel Munteanu a fost instalat, miercuri, la carma echipei Astra Giurgiu, unde are misiunea de a readuce formatia patronata de Ioan Niculae in lupta pentru pozitiile fruntase in Liga 1.

In discurscul sau de investitura, Dorinel Munteanu a vorbit despre obiectivul fixat de conducerea pentru restul sezonului si despre relatia pe care o va avea cu patronul formatiei de la Dunare.

"Obiectivul nostru este de a evolua in cupele europene. Mai bine spus, obiectivul este locul doi, dar nu va fi usor", a spus Munteanu.

Acesta a mai spus ca dialogul cu patronul echipei va fi foarte important in bunul mers al echipei, dar ca el ramane cel responsabil pentru rezultate.

Dorinel Munteanu si-a exprimat speranta ca va avea o colaborare pozitiva cu Ioan Niculae, dupa ce negocierile cu acesta au fost unele "usoare si simple".

Ultima oara Dorinel Munteanu a antrenat-o pe Dinamo in Liga 1, iar in palmaresul acestuia de tehnician exista un titlu de campion cu Otelul Galati, echipa aflata acum in mare suferita.



Dorinel Munteanu, prezentat la Astra Giurgiu: "Sunt responsabil de rezultate"