Astra Giurgiu

Dorinel Munteanu dezvaluie care este intelegerea cu Astra Giurgiu

Revenit in Liga 1 pentru a pregati Astra Giurgiu, una dintre pretentendele la titlu si la cupele europene, Dorinel Munteanu a dezvaluit pe ce perioada va semna cu echipa lui Ioan Niculae.

Fostul international s-a inteles cu patronul Astrei pentru un contract valabil pana in vara si va semna asadar pentru urmatoarele trei luni.

Dupa aceasa perioada, in functie de rezultate, cele doua parti se vor reaseza la masa negocierilor pentru eventual prelungire a contractului.

“Este adevarat. M-am inteles cu domnul Niculae pentru un contract si voi semna mai intai pe trei luni, iar in functie de rezultate vom vedea daca prelungim in vara”, a declarat Munteanu pentru Digi Sport in timp ce se indrepta spre Giurgiu.

Intr-un comunicat scris miercuri pe Facebook, Astra a confirmat numirea lui Dorinel Munteanu. "Antrenorul Dorinel Munteanu a ajuns la un acord cu clubul Astra pentru preluarea echipei noastre. Acesta va semna contractul, la Giurgiu, apoi va conduce primul antrenament si va fi prezentat oficial, intr-o conferinta de presa programata de la ora 17,45, la sala de conferinte a stadionului Marin Anastasovici.
Fost campion al Romaniei, ca tehnician, cu Otelul, Munteanu (unul dintre cei mai importanti fotbalisti ai “Generatiei de Aur”), in varsta de 46 de ani, a pregatit ultima data gruparea azera Qabala.
Ii uram mult succes pe banca Astrei!", scrie in comunicat.

Dorinel Munteanu a antrenat-o ultima data in Liga 1 pe Dinamo, iar ultima sa experienta ca tehnician a avut-o in Rusia la Kuban Krasnodar.

La Astra Dorinel Munteanu il inlocuieste pe Oleg Protasov, tehnician la care s-a renuntat dupa primele doua etape din retur.

Astra a pierdut prima mansa a semifinalei Cupei Ligii cu Steaua, in Ghencea, si nu a obtinut decat doua remize in campionat de la reluarea campionatului.



Dorinel Munteanu dezvaluie care este intelegerea cu Astra Giurgiu