Astra Giurgiu

Daniel Isaila: “Scorul putea fi mai mare”

Daniel Isaila este un antrenor fericit dupa victoria obtinuta de Astra Giurgiu pe Stade Gerland, arena formatiei Olympique Lyon care a dominat ani la randul fotbalul din Franta.

Aceasta este de departe cea mai mare victorie din scurta istorie europeana a formatiei Astra Giurgiu, o victorie dupa cum apreciaza si Isaila in care au crezut doar cei implicati direct la echipa de la malul Dunarii.

“Trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant. Mai avem o repriza la Giurgiu. Am avut un inceput ezitant, ei au inceput in forta, dar baietii au dat dovada de spirit de lupta si caracter puternic. Cred ca am speculat slabiciunile lor”, a spus Isaila dupa meci la Digi Sport.

Tehnicianul celor Giurgiu a dezvaluit ca la pauza a stat de vorba cu jucatorii sai si le-a transmis sa iasa la joc pentru ca nu au in fata “balauri”.

“Am avut trei situatii mari sa revenim in joc, iar la pauza le-am transmis baietilor ca nu au in fata balauri. Au iesit cu alta fata si ne-am impus fara drept de apel. Cred ca scorul putea fi mult mai mare fara a fi lipsit de modestie”, a mai spus Isaila.

Dincolo de euforia unui succes de rasunet, Isaila indeamna la calm si prudenta anuntand ca peste doua zile Astra are un meci foarte important in campionat cu Rapid.

“Intrarea lui William a adus un plus, a fost si trecerea lui Budescu in centru. Nimeni nu credea in afara de noi, dar important este ca am luat o optiune pentru calificare. Trebuie sa ramanem echilibrati pentru ca ne asteapta un meci dificil dupa doua zile cu Rapid”, a concluzionat tehnicianul giurgiuvenilor.

[news-108896]



Daniel Isaila: “Scorul putea fi mai mare”