Astra Giurgiu

Daniel Isaila exclude vreo noua minune la Liberec

Dinamo a reusit in urma cu cativa ani sa intoarca un 0-3 chiar pe terenul celor de la Slovan Liberec, dar antrenorul Daniel Isaila nici nu vrea sa auda de o noua minune de aceasta data in favoarea cehilor, dupa ce Astra Giurgiu a castigat cu scor de neprezentare prima mansa a dublei din turul 3 preliminar al Europa League.

“Ma bucura evolutia de astazi si imi da incredere pentru ce avem de facut in viitor. Bucuria trebuie sa fie insa de scurta durata, pentru ca ne asteapta un meci important in campionat. Ar fi absurd sa spun ca este scorul pe care il asteptam, dar am facut un joc perfect din punct de vedere tactic”, a spus Isaila la conferinta de presa.

In ceea ce priveste meciurl retur, antrenorul celor de la Astra Giurgiu spune ca nu vrea sa se gandeasca la vreo rasturnare miraculoasa de scor.

“Calificarea nu este jucata, dar este clar ca suntem favoriti dupa acest scor. Trebuie sa fim insa atenti si sa mergem acolo pentru a marca goluri. Sper sa nu se intample nicio minune acolo”, a mai declarat Daniel Isaila.

Astra s-a impus cu 3-0 in fata celor de la Slovan Liberec in primul meci european jucat de echipa lui Ioan Niculae pe terenul propriu de la Giurgiu.

[news-108567]



Daniel Isaila exclude vreo noua minune la Liberec