Astra Giurgiu

Avancronica Astra Giurgiu-Salzburg (LIVE, 22:00)

Pentru Astra Giurgiu meciul cu Salzburg are o incarcatura uriasa. Dupa infrangerea la scor cu Dinamo Zagreb si seria negativa din campionat, formatia lui Ioan Niculae poate redresa corabia contra austriecilor de la Salzburg, echipa magnatului Red Bull Dietrich Mateschitz.

Astra nu va putea conta la meciul de joi seara pe Valerica Gaman si Kehinde Fatai, doi dintre jucatorii de baza care au lipsit cel mai mult in special la partida cu Steaua.

“Daca ii aveam pe cei doi in teren, am fi plecat invingatori din Ghencea”, spunea Ioan Niculae dupa disputa cu Steaua.

Tot Niculae le-a mai transmis jucatorilor sai ca nu vor avea nicio prima pentru meciul din Europa League si sa uite acest cuvant pana cand “vor avea din nou placerea de a se privi in oglinda”.

La randul sau, tehnicianul Daniel Isaila se asteapta la un meci dificil cu austriecii si nu intelege lipsa interesului in randul fanilor. Doar 3000 din cele 8000 de bilete scoase la vanzare fusesera achizitionate pana cu o zi inaintea meciului.

“Suntem pregatiti din toate punctele de vedere. Ne asteptam la un meci dificil. Am vazut echipa Salzburg, o echipa agresiva si puternica. Chiar nu am nicio explicatie pentru interesul scazut al suporterilor. Poate publicul de la Giurgiu este obisnuit cu meciuri de Champions League”, a declarat Isaila.

Echipa probabila a celor de la Astra:

Lung jr. - Pliatsikas, Oros, Ben Youssef, Junior Morais - Laban, Yahaya - Enache, Budescu, William - Bukari.

Meciul de la ora 22:00 va fi live text pe onlinesport.ro si este transmis in Romania de Digi Sport si Dolce Sport 2.

Libor Kovarik din Cehia arbitreaza la centru, iar la cele doua margini ii are asistenti pe Krystof Mencls si Antonin Kordula.



Avancronica Astra Giurgiu-Salzburg (LIVE, 22:00)