Liga 1

Astra Giurgiu se impune fara probleme la Timisoara

Cu un prim 11 din randurile caruia au lipsit mai multi jucatori de baza, odihniti de antrenorul Marius Sumudica dupa duelul cu Wwst Ham din Liga Europa, Astra Giurgiu a castigat fara sa forteze impotriva lui ACS Poli Timisoara.

Echipa giurgiuveana s-a impus, cu 3-1, prin golurile marcate de Enache, Boldrin si Rosu, ultimii doi reusind sa puncteze la scurte momente dupa intrarea in teren.

Astra a deschis scorul in minutul 36 dintr-o lovitura de la 11 metri executata de Enache. Faultul in careu fusese obtinute de Florea in duel cu Canu.

Anterior deschiderii scorului astralii au ratat o mare ocazie prin Dandea, a carui lovitura de cap a intalnit bara portii lui Pap.

Gazdele au avut cel dintai sut pe poarta lui Gavrilas, inlocuitorul lui Lung la acest meci, abia in minutul 41. Melinte a tras pe centrul portii, fara nicio problema pentru goalkeeper-ul giurgiuvean.

Banatenii au atacat maim ult in partea secunda si au fost rasplatiti cu un gol egalizator reusit de Rufino in minutul 59. O centrare de pe dreapta l-a gasit pe acesta liber in sase metri si cu o lovitura de cap avea sa scuture plasa.

Sumudica a simtit foarte bine ca echipa sa pierdea initiativa la centrul terenului si l-a aruncat in lupta pe Boldrin, iar brazilianul avea sa marcheze pentru 2-1 in minutul 69.

Golul lui Boldrin a venit insa cu largul concurs al portarului Pap, cel care a scapat printre picioare mingea sutata de brazilian din afara careului. O minge simpla care in mod normal n-ar fi trebuit sa-i puna probleme.

Trimis in teren in locul lui Alibec pentru ultimele minute regulamentare, Rosu a inchis tabela in prelungirile partidei cu un voleu din interiorul careului dintr-o pasa de la Enache.

O victorie importanta pentru Astra, a doua in deplasare in acest sezon, care duce echipa lui Sumudica la opt puncte. Interesant este ca Astra are cel mai bun atac (10 goluri), dar si cea mai slaba aparare (11 goluri primite) din intreg campionatul.



Astra Giurgiu se impune fara probleme la Timisoara