Liga 1

Astra Giurgiu scapa ieftin cu un punct dupa meciul cu Voluntari

Codasa FC Volunatri a fost aproape de a da marea lovitura contra liderului Astra Giurgiu. Echipa ilfoveana a condus si s-a vazut egalata dupa un hent stupid comis de Mihai Costea. In final de meci Daniel Pancu a ratat o ocazie monumentala singur cu Silviu Lung.

S-a incheiat asadar 1-1 si echipa lui Marius Sumudica pierde doua puncte mari in duelul de la distanta cu principalele urmaritoare, Pandurii si Viitorul.

Veteranul Daniel Pancu a deschis scorul in minutul 30 dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Costea in duel cu Pedro Miguel. Acesta din urma avea sa si fie inlocuit la pauza cu Daniel Florea.

Fara creierul de la mijlocul terenului, Constantin Budescu, Astra s-a chinuit in a aduce mingea in fata portii adverse, dar in cele din urma a primit un penalty cadou din partea aceluiasi Costea. Acesta a respins nesabuit cu mana o centrare, faza care a semanat izbitor cu hentul comis de ieseanul Ionut Voicu in partida de la Botosani din debutul sezonului.

[news-116865]

Denis Alibec a transformat si a adus egalarea pentru Astra, echipa care a suferit pe final, cand Costea si Pancu au ratat doua ocazii uriase.

Costea nu a prins poarta cu un sut in forta din interiorul careului, pentru ca Pancu sa fie blocat in extremis la o faza unu contra unu cu portarul advers Silviu Lung.

[news-116866]



Astra Giurgiu scapa ieftin cu un punct dupa meciul cu Voluntari