Liga 1

Astra Giurgiu revine pe primul loc dupa 4-1 cu CSMS Iasi. Show reusit de Budescu

Fara doar si poate cea mai in forma echipa a momentului in Liga 1 este Astra Giurgiu, iar echipa lui Marius Sumudica a confirmat aceasta stare de fapt, duminica seara, cand a invins la pas pe CSMS Iasi, o fosta lidera a campionatului, cu 4-1.

Constantin Budescu a fost din nou omul decisiv pentru Astra, cu doua goluri si o alta pasa de gol.

Decarul giurgiuvenilor a deschis scorul la primul sut pe poarta, cu o minge trimisa pe jos in stanga lui Golubovic.

Acelasi Budescu avea sa rateze o mare sansa de gol in minutul 38, cand a plecat excelent de langa Voicu, a ramas singur cu Grahovac, dar s-a vazut cu spatele la poarta si a incercat o finalizare pretentioasa cu calcaiul.

Daca nu a reusit sa marcheze, Budescu l-a servit ideal dupa doua minute pe Florea si fostul jucator de la Chiajna a majorat avantajul gazdelor cu o lovitura de cap. Mingea a intalnit si bara inainte de a intra in poarta.

Astra s-a dezlantuit in debutul partii secunde si a inchis practic partida cu doua goluri in primele zece minute.

Mai intai De Amorim a reusit un gol de senzatie, cu sut la vinclu din margine, dupa ce s-a jucat practic cu aparatorii adversi.

Minutul 55 avea sa aduca al patrulea gol pentru Astra la capatul unui contraatac purtat de Alibec si finalizat de Budescu.

Introdus in partea secunda, Vasile Gheorghe a fost jucatorul care a tras-o pe CSMS Iasi dupa el, reusind cele mai notabile faze de atac ale oaspetilor.

Mai intai a sutat peste poarta (min.52), apoi a avut un gol anulat pentru offside (min.57), pentru ca ulterior sa reia in bara (min.64). In cele din urma acesta a gasit drumul spre poarta si a marcat golul de onoare (min.70).

Astra revine pe primul loc, cu 17 puncte, si cel mai bun atac din Liga 1 (18 goluri). La fel de adevarat este ca trupa lui Sumudica, paradoxal, are si cea mai slaba aparare (13 goluri primite).



Astra Giurgiu revine pe primul loc dupa 4-1 cu CSMS Iasi. Show reusit de Budescu