Liga 1

Astra Giurgiu ramane pe primul loc dupa victoria de la Chiajna

Echipa Astra Giurgiu s-a impus cu 2-0 (0-0), duminica seara, pe terenul formatiei Concordia Chiajna in etapa a 14-a din Liga 1, prima a returului.

Liderul la zi din Liga 1 a marcat ambele goluri in repriza secunda prin Stan si Ionita II.

Dupa o prima repriza saraca in faze de poarta, Alexandru Stan a deschis scorul la sapte minute dupa pauza cu un sut spectaculos din marginea careului de a16 metri.

Gazdele au trecut pe langa egalare in minutul 64 la lovitura libera executata de Purece si respinsa de portarul Lung in bara.

Zece minute mai tarziu echipa lui Marius Sumudica si-a majorat avantajul pe fondul dominarii jocului de catre Concordia Chiajna.

La doar doua minute dupa intrarea in teren, fostul rapidist Alexandru Ionita II a marcat cu un sut cu piciorul stang din interiorul carului. Al doilea gol consecutiv pentru Ionita II dupa cel marcat impotriva celor de la Viitorul in sferturile de finala din Cupa Ligii.

Concordia Chiajna: Iacob - Sarghi, Mamele, Tincu, Bucurica - Giurgiu (Raducanu '74), Purece - Gradinaru (Cristescu '62), Lazar, Madeira - Pena. Antrenor: Cornel Talnar

Astra Giurgiu: Lung - Stan, G.Alves, Gaman, R.Alves (Ionita '71) - Lovin (Florea '82), Boubacar - Enache, Budescu, Boldrin (Dandea '77) - Alibec. Antrenor: Marius Sumudica

Cartonase galbene: Tincu '58, Pena '84 /Ricardo Alves '13, Budescu '45+1, Alibec '45+2

Meciul a fost arbitrat de o brigada formata din Istvan Kovacs (central), Mircea Mihail Grigoriu, Stelian Slabu (asistenti) si Florin Ovidiu Mazilu (rezerva). Observatorii jocului au fost Marian Dorobantu si Aurel Beldeanu.

[news-116178]



Astra Giurgiu ramane pe primul loc dupa victoria de la Chiajna