Liga 1

Astra Giurgiu castiga in inferioritate numerica la Botosani

Trei puncte uriase obtinute de liderul Astra Giurgiu in deplasare cu FC Botosani, vineri seara, in deschiderea etapei a 25-a, penultima a sezonului regulat.

In inferioritate numerica dupa eliminarea japonezului Takayuki Seto si dupa ce au scapat fara gol la doua suturi in bara, Astra Giurgiu a dat lovitura prin Teixeira in minutul 82.

Alibec a patruns pana la limita terenului, a intors mingea in centrul careului pentru Teixeira. Acesta a castigat duelul unu la unu cu fundasul Popovici, dupa care l-a executat pe Plesca.

Prima repriza, chiar daca a fost lipsita de gol, s-a dovedit a fi una extrem de antrenanta, cu actiuni la ambele porti.

Plesca si Gavrilas, cei doi portari, s-au dovedit extrem de inspirati si tabela a ramas nemodificata.

In debutul partii secunde cei de la Astra au ratat cea mai mare ocazie a lor prin De Amorim, lovitura de cap a acestuia fiind respinsa de Plesca cu un reflex de zile mari.

Au urmat momente de presiune a botosenenilor si in minutul 61 Cabrera a reluat in transversala, dupa care in minutul 64 Astra a ramas in inferioritate numerica. Seto a luat doua galbene in doar cateva minute.

A doua bara a gazdelor a venit in minutul 66 la sutul in forta trimis de Matulevicius, pentru ca Hadnagy sa rateze la randul sau doua sanse bune de gol in minutele 69 si 80.

Ocaziile gazdelor s-au razbunat in minutul 82, cand Teixeira a deblocat tabela aducand trei puncte de aur pentru Astra in conditii extreme, in inferioritate numerica si cu numeroase absente din primul 11.



Astra Giurgiu castiga in inferioritate numerica la Botosani