Liga 1

Astra Giurgiu castiga fara probleme cu Pandurii

Victorie cu 2-0 obtinuta de Astra Giurgiu, duminica seara, pe teren propriu contra celor de la Pandurii Tg.Jiu, in etapa a 15-a din Liga 1.

Stanca, portarul celor de la Pandurii, a avut mult de lucru in debutul meciului de la Giurgiu, acesta opunandu-se in doua randuri deschiderii scorului.

Mai intai a respins sutul lui Romario din actiune in minutul 14, pentru ca patru minute mai tarziu sa respinga mingea trimisa pe poarta de Budescu.

Gorjenii au aparut periculos in careul campioanei Romaniei in minutul 19, cand Rauta s-a aflat la capatul centrarii lui Sanmartean, insa mingea s-a dus putin peste poarta.

Stanca s-a remarcat din nou in minutul 32, cand a blocat sutul trimis de Stan in forta la coltul scurt.

Deschiderea scorului s-a produs cu doua minute inaintea pauzei dupa o actiune lucrata de gazde in flancul stang. Mingea a ajuns la Teixeira si mijlocasul de 35 ani a finalizat cu un sut spectaculos la vinclu.

Ionita a dubla avantajul Astrei la opt minute dupa pauza cu un sut plasat din interiorul careului, dupa ce ii transformase in jaloane pe Antal si Vasilijevic.

Pana la final nu s-a mai marcat si Astra a pus mana pe o victorie extrem de importanta prin care ajunge la cota 17 puncte.

Chiar si cu acest succes campioana Romaniei ramane sub Pandurii in clasament la sase puncte de ultimul loc care asigura prezenta in playoff.



Astra Giurgiu castiga fara probleme cu Pandurii