Liga 1

ASA Tg.Mures si Steaua s-au anihilat pe Cluj Arena si raman la limita playoff-ului

Un derby al suferintei pe Cluj Arena intre doua echipe care s-au luptat sezonul precedent pentru titlul in Liga 1.

ASA Tg.Mures si Steaua au incheiat la egalitate, scor 1-1, la capatul unui meci aprig disputat pentru ramanerea celor doua formatii in primele sase locuri, cele care ofera continuare de evolutie in playoff.

Steaua a controlat intalnirea in prima repriza cand a si marcat golul de 1-0 prin Lucian Filip in minutul 42. A fost o lovitura libera executata in careu, fundasul Catalin Carp l-a servit ideal pe Filip si acesta a trimis din prima la coltul lung.

Anterior deschiderii scorului Steaua ratase o mare ocazie prin capitanul Nicusor Stanciu, acesta trimitand puternic in bara la capatul unei faze personale de toata frumusetea.

La patru minute de la reluare cei de la ASA Tg.Mures au restabilit egalitatea prin Ramiro Costa la capatul unui contraatac de manual.

Pana la final cele doua echipe au incercat sa dea lovitura, iar Steaua a fost cel mai aproape de gol in minutul 68 prin Paul Papp. Acesta a cautat poarta, dar Edi Stancioiu a respins de sub bara cu un reflex de zile mari.

Cele doua echipe raman vecine de clasament la limita de jos a locurilor de playoff despartite de trei puncte si aflate sub amenintarea celor de la CSU Craiova si CSMS Iasi, primele doua echipe de sub linie.



ASA Tg.Mures si Steaua s-au anihilat pe Cluj Arena si raman la limita playoff-ului