Liga 1

ASA Tg.Mures rezista in fata lui Dinamo cu un jucator mai putin

Egal fara goluri luni seara intre ASA Tg.Mures si Dinamo in epilogul etapei a 2-a din playoff-ul Ligii 1. Un meci cu un eliminat in tabara gazdelor si cu trei suturi in bara.

Cu nu mai putin de sase absenti, dintre care patru suspendati, si un antrenor nou pe banca in persoana lui George Ciorceri, ASA Tg.Mures a dominat-o pe Dinamo in prima repriza avand in Muresan si N'Doye doi adevarati stalpi in linia de mijloc a terenului.

Prima ocazie a meciului a venit in minutul 15 la poarta lui Dinamo. Cerniauskas a scos in corner sutul in forta trimis de NDoye. Mingea se ducea la vinclu.

Acelasi Cerniauskas s-a opus in minutul 34 la sutul bun trimis de Parvulescu din afara careului.

Faza fixa pentru gazde in minutul 36. Gorobsov trimite la intalnire in careu si Balaur reia cu capul pe langa poarta. O sansa buna de gol irosita de mureseni.

Mare ocazie pentru ASA in minutul 39 la sutul lui N'Doye din afara careului. Cerniauskas respinge si apoi este aproape de a fi pedepsit de Gorobsov.

Dinamo, extrem de putin prezenta in jumatatea adversa, a ratat ocazia reprizei la chiar ultima faza prin Rotariu, al carui sut din interiorul careul a izbit transversala portii lui Stancioiu.

Echipa lui Mircea Rednic a echilibrat disputa in partea secunda si a impins jocul spre careul gazdelor, 

Ultimele zece minute ale partidei au fost extrem de dense. Mai intai Gorobsov a primit cartonasul rosu direct pentru o intrare din spate asupra lui Ekeng, dupa care sase minute mai tarziu Rotariu a trimis pentru a doua oara in bara. De aceasta data cu o lovitura de cap din apropiere.

Chiar si in inferioritate numerica muresenii au fost aproape de lovitura decisiva in minutul 90. Bus, jucator intrat in partea secunda, a luat o faza pe cont propriu si a trimis la vinclu un sut din afara careului.

ASA Tg. Mures: Stancioiu – G. Matei, I. Gonzalez, I. Balaur, Parvulescu – N'Doye (Brandan 78), G. Muresan – Jazvic, Gorobsov, Dedov (L. Bus 74) – Ciolacu

Dinamo: Cerniauskas – Hanca, Mevlja, Puljic, Olteanu – Ekeng (Bartalsstovu 88), Anton – R. Kortzorg, Bicfalvi, Rotariu – Essombe (Gnohere 70)

Cartonase galbene: Hanca 64', Muresan 76', Jazvic 77'

Cartonase rosii: Gorobsov 79'



ASA Tg.Mures rezista in fata lui Dinamo cu un jucator mai putin