Liga 1

ASA Tg.Mures revine cu dubla lui Zicu si o bate pe Dinamo. Gol anulat pe nedrept lui Dinamo in finalul meciului si un penalty neacordat

Primele puncte pentru ASA Tg.Mures in Liga 1 dupa sase infrangeri la rand au fost obtinute, luni seara, in fata lui Dinamo intr-un meci incheiat cu 2-1 (0-0), dupa ce Dinamo a condus si la 0-0 a ratat un penalty prin Gnohere. In minutele de final, la 2-1, Dinamo a marcat un gol valabil prin Nedelcearu, insa reusita a fost anulata printr-o decizie bizara a centralului Gaman.

Dinamo a controlat meciul in prima repriza si a ratat deschiderea scorului in mintuul 31 prin Gnohere. Acesta a trimis pe langa poarta dintr-o lovitura de la 11 metri dictata la intrarea rudimentara a lui Muresan in fata lui Hanca.

Pana la pauza Dinamo a mai ratat o buna ocazie la sutul lui Rotariu, mingea ocolind de putin poarta muresenilor.

Mai mult fotbal s-a jucat in partea secunda cand Dinamo a reusit deschiderea scorului in minutul 61 prin acelasi Rotariu. Excelent plasat la centrarea lui Oliva in fata portii, mijlocasul ofensiv dinamovist a pus latul pentru 0-1.

Sase minute mai tarziu Gnohere a dat pe langa minge ca un amator la o excelenta pasa oferita de Romera, pentru ca mai apoi sutul lui Lazar sa fie respins din fata portii de Cordos.

La randul sau, Romera a ratat o mare ocazie la devierea lui Nemec, acesta nereusind sa gaseasca poarta din cativa metri.

ASA Tg.Mures a restabilit egalitatea prin Zicu in minutul 78 cu un sut direct dintr-o lovitura libera din marginea careului.

Acelasi Zicu avea sa-si treaca in cont dubla zece minute mai tarziu cu un sut din interiorul careului.

“Porneam cu a doua sansa si nu ne permiteam pasi gresiti. In ultimele trei etape jocul nostru s-a imbunatatit considerabil si speram ca de acum inainte sa adunam puncte”, a spus Zicu la finalul meciului.

In minutul 90 Dinamo a inscris prin Nedelcearu, insa reusita a fost anulata din cauza unui motiv stiut doar de centralul Gaman.

Nervii au cedat in prelungiri dupa un branci pe care portarul dinamovist Branescu i l-a dat lui Zicu. Ambii au primit cartonasul galben, iar Zicu a ratat ultima ocazie scapat singur spre poarta adversa.

sursa foto: facebook.com/FCDinamoOfficial



ASA Tg.Mures revine cu dubla lui Zicu si o bate pe Dinamo. Gol anulat pe nedrept lui Dinamo in finalul meciului si un penalty neacordat