Liga 1

ASA Tg.Mures prinde in extremis ultimul loc in playoff

Vicecampioana Romaniei, ASA Tg.Mures, a castigat la limita, sambata seara, intalnirea disputata pe teren propriu contra celor de la FC Botosani si incheie sezonul regulat pe locul sase.

George Tucudean, atacant adus la Targu Mures in aceasta iarna, a marcat unicul gol al meciului in minutul 14 la capatul unei patrunderi la limita careului advers.

Jucatorul care a mai evoluat in Liga 1 pentru Dinamo si Steaua a trimis in forta din 16 metri si mingea a intrat aproape de vinclul portii adverse.

Pana la final cei de la ASA Tg.Mures au facut un joc economicos, la rezultat, in timp ce Botosaniul nu a avut forta de a pune probleme la poarta lui Stancioiu.

ASA: Stancioiu – G. Matei, M. Constantin, I. Gonzalez, Parvulescu - G. Muresan, Brandan (R. Costa 57') - Jazvic, Voiculet, Dedov (Bus 76') – Tucudean (Gorobsov 84'). Antrenor: Carol Fekete.

FC Botosani: Plesca - Dimitrov, Ngadeu, Miron, Popovici (Ivanovic 84') - Vasvari, Cucu - Martinus (Hadnagy 55'), Cabrera, Fulop (Casado 46') - Matulevicius. Antrenor: Cristian Pustai.

Cartonase galbene: Parvulescu 36', Costa 73', Muresan 74', Gorobsov 88', Bus 90+2' / Martinus 50'.

sursa foto: facebook.com/ASA-Tirgu-Mures-Oficial



ASA Tg.Mures prinde in extremis ultimul loc in playoff