Liga 1

ASA cedeaza fotoliul de lider la Giurgiu

Sumudica s-a tinut de cuvant si i-a pus bete in roate fostului lider al Ligii 1, ASA Tirgu Mures, duminica seara, in partida de la Giurgiu castigata cu 3-1 de fosta vicecampioana a Romaniei. Alibec, cu o dubla, si Fatai au inscris pentru giurgiuveni, Bumba egaland la un moment dat pentru ASA Tirgu Mures. 

Marius Constantin a semnat prima ocazie a muresenilor, la un corner executat de pe partea stanga. Stoperul lui ASA a aparut bine in preajma careului mic si a reluat cu capul putin peste transversala.

Gazdele s-au desprins pe tabela la capatul unei faze snur, in care Budescu a fost deschis in careu printr-o pasa lunga de 40 de metri. Vedeta Astrei a continuat cu calcaiul spre Alibec, care l-a invins pe Stancioiu pentru 1-0.

ASA a revenit gratie tanarului Claudiu Bumba, care si-a trecut in cont cea de-a 7-a reusita a sezonului printr-o executie frumoasa de la aproximativ 20 de metri.

La mijlocul reprizei secunde, Denis Alibec a realizat dubla din apropiere, dupa o actiune personala a brazilianului William De Amorim.

Spre final, jucatorii celor doua formatii s-au luat la bataie, iar arbitrul Sebastian Coltescu i-a eliminat pe Laban si Ben Youssef de la gazde, respectiv Ivan Gonzalez de la ASA.

Scorul final a fost stabilit de Kehinde Fatai, angajat perfect de Nuno Pinto.



ASA cedeaza fotoliul de lider la Giurgiu