Liga 1

Andrei Ivan aduce victoria Universitatii Craiova in meciul cu Pandurii

Atacantul Andrei Ivan s-a dovedit pentru a doua oara in aceasta saptamana decisiv pentru Universitatea Craiova, dupa ce a marcat golul calificarii in optimile Cupei Romaniei la Brasov contra lui Sepsi Sf.Gheorghe.

De aceasta data Ivan a punctat pentru cele trei puncte in meciul din Banie cu Pandurii Tg.Jiu, partida castigata de Universitatea Craiova, cu 2-1 (0-0), dupa ce oaaspetii au fost foarte aproape de a obtine in extremis un punct.
 
Meciul a inceput cu o intarziere de 12 minute, dupa ce jucatorii de la Pandurii au intrat cu intarziere pe teren in semn de protest fata de probleme financiare si a restantelor salariale acumulate.
 
Fara a juca cu prea mare tragere de inima, gorjenii au reusit sa-i atraga in jocul lor si pe cei de la Craiova, la un moment un spectator neutru si mai putin avizat avand probleme in a identifica echipa aflata in insolventa dintre cele doua.
 
Alexandru a ratata prima ocazie a meciului in urma unui corner, cand a trimis cu capul in transversala, dupa care Ivan a ratat doua mari ocazii pentru Craiova in finalul primei reprize.
 
Mai intai “a reusit” performanta de a trimite peste poarta din doar cinci metri doar cu portarul Stanca in fata, dupa care nu a prins poarta cu un sut din pozitie centrala.
 
Craiova a deschis in cele din urma scorul la sapte minute dupa pauza prin Mazarache, jucator ajuns la cota cinci reusite in acest sezon. Un sut pe langa Stanca dupa o patrundere personala a atacantul craiovean.

foto: facebook.com/CSUCOfficial
 
Introdus in partea secunda, Tucudean a egalat in minutul 83 cu o lovitura din cap la centrarea lui Pleasca profitand de lipsa de marcaj a fundasilor din Banie.
 
La o faza similara dar petrecuta in careul advers, Ivan a inscris de asemenea cu capul pentru 2-1 in minutul 88 si a adus victoria Universitatii Craiova.



Andrei Ivan aduce victoria Universitatii Craiova in meciul cu Pandurii