Liga 1

ACS Poli Timisoara si CFR Cluj au incheiat la egalitate, scor 1-1, in etapa a 6-a

Un meci cu o prima repriza slaba, influentata si de caldura, dar care s-a aprins in partea secunda si care a avut parte de numeroase ocazii de gol la ambele porti.

Cinu a deschis scorul pentru Timisoara in minutele de final ale primei reprize cu o lovitura de cap care a prins pe picior gresit intreaga defensiva a CFR-ului.

Intrat la pauza, Bud a impulsionat jocul ofensiv al oaspetilor si putea restabili egalitatea in minutul 49, cand a trecut la doar cativa centimetri de prima sa reusita in acest sezon.

Noua minute mai tarziu acelasi Bud nu a reusit sa gaseasca poarta din sase metri, dar n-a mai ratat tinta in minutul 72 la centrarea lui Tiago Lopes de la limita terenului. Lovitura de cap perfecta din sase metri pentru 1-1.

Timisoara nu s-a multumit cu egalul in conditiile in care avea -11 in clasament inaintea etapei si a fortat ofensiva prin introducerea lui Elek.

Acesta avea sa rateze o imensa ocazie de gol scapat singur cu portarul Minca in minutul 82, pentru ca un minut mai tarziu goalekeeper-ul oaspetilor sa se opuna decisiv la sutul lui Barbut.

Finalul a fost unul pe contre cu actiune la ambele porti, insa niciuna dintre formatii nu a reusit sa mai marcheze.

ACS Poli Timisoara coboara la -10, in timp ce clujenii ajung la cota trei puncte in clasament. Cele doua echipe au inceput sezonul cu penalizari de -14, respectiv -6 puncte.



ACS Poli Timisoara si CFR Cluj au incheiat la egalitate, scor 1-1, in etapa a 6-a