Liga 1

Abia acum am inteles replica lui Mircea Sandu din martie 2014

Mircea Sandu a facut pe 6 martie 2014, la o zi dupa ce fusese numit director onorific la FRF si intrase in vigoare contractul odios de Renta Viagera, o declaratie pe care nimeni nu a inteles-o. Acum abia a iestie la iveala contextul.

"De imbolnavit, promit sa nu ma imbolnavesc acum", spunea Mircea Sandu razand dupa ce a devenit presedinte onorific al FRF, in ziua in care a pierdut alegerile.

Nu am inteles de ce a spus acel lucru Mircea Sandu, pe 6 martie. Toata lumea stie ca el a suferit o afectiune grava, care poate recidiva si pe care o tratase in Franta. Insa, ce sens avea aducerea ei aminte precis la acel moment?

Abia pe 1 august 2014 am inteles zambetul (sau dea dreptul ranjet) subtire al lui Sandu, alaturat acelor cuvinte.

[news-108583]

Contractul de Renta Viagera ii asigura lui Sandu "pana in ziua decesului" nici mai mult nici mai putin decat "suportarea tuturor costurilor pentru orice serviciu sau interventie medicala efectuate in tara sau strainatate".

Asadar, la acel moment, el a vrut sa spuna ca membrii FRF pot sta linistiti: forul fotbalului romanesc nu va trebui sa scoata din buzunar sume mari de bani pentru un posibil tratament in strainatate pentru boala sa ce poate recidiva, boala pentru care conform contractului FRF e buna de plata.



Abia acum am inteles replica lui Mircea Sandu din martie 2014