Golf

Tiger Woods a reactionat la atacul rasist lansat de fostul sau asistent

La doar patru zile dupa iesirea necontrolata a fostului sau asistent Steve Williams, care i-a adresat fostului lider mondial cuvinte jignitoare la o intalnire a asistentilor din circuitul mondial, Tiger Woods a organizat o conferinta de presa in care si-a spus punctul de vedere cu privire la acest incident.
“Au fost spuse lucruri nepotrivite, care nu si-ar fi avut rostul, dar mergem inainte. M-au durut cuvintele lui, dar viata merge mai departe”, a spus Woods.

Fostul lider al ierarhiei mondiale a mai declarat ca s-a intalnit cu Williams la Sydney, unde cei doi participa incepand de joi la Mastersul Australiei, iar fostul sau caddie si-a cerut scuze pentru remarca rasista pe care a facut-o la adresa lui.

Woods si Williams nu mai formeaza o echipa pe terenul de joc din luna iulie a acestui an, cand jucatorul american a decis sa renunte la serviciile asistentului sau, alaturi de care a castigat nu mai putin de 13 turnee majore intre 1999 si 2008.

Se estimeaza ca Williams a obtinut din colaborarea cu Woods nu mai putin de 12 milioane de dolari.

Tiger Woods ocupa in prezent locul 58 in ierarhia mondiala, iar Williams este asistentul jucatorului australian Adam Scott.

Ultimul turneu castigat de Woods a fost chiar Mastersul Australiei in 2009. De atunci si pana acum jucatorul american a traversat cea mai neagra perioada a carierei, scandalul sexual in care a fost implicat terminandu-se cu un divort, in timp ce pe plan sportiv a mers din rau in mai rau.

Onlinesport: Dumitru Stircu


Tiger Woods a reactionat la atacul rasist lansat de fostul sau asistent