Liga 1

Rapid, acuzata ca a incercat sa umble la jucatorii Vasluiului. Porumboiu: "E tentativa de coruptie"

Meciul dintre FC Vaslui si Rapid, ultimul din acest an, este precedat de un scandal urias dupa ce patru jucatori ai vasluienilor s-au plans ca au fost contactati de Constantin Zotta.
Finantatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu, a dezvaluit ca patru jucatori de-ai sai au fost contactati de Constantin Zotta, care le-a promis ca ii va transfera in strainatate dupa meciul direct de marti.

"Nu vreau sa spun ce jucatori au fost contactati. I-am întrebat daca au fost sunati de cineva de la Rapid. Si mi-au zis ca i-a sunat Zotta! 4 au recunoscut de fata cu toata echipa. Regulamentele sunt foarte clare. Cum ar fi sa-l sun acum pe Pancu. Zotta le-a promis ca îi transfera în Rusia, nemernicul asta. Mi-e rusine ca am fost si eu arbitru. E un nemernic. Categoric a fost o tentativa de coruptie. Am avut o discutie de 30 de minute cu jucatorii si la final m-am gândit sa îi întreb asta. Un jucator mi-a zis ca Zotta i-a zis ca are pentru el o echipa din Rusia, pe bani foarte multi. Al doilea: ca l-a sunat tot asa pentru un transfer, poate merge la Rapid... Ar fi culmea sa ma dea în judecata orice derbedeu din fotbalul românesc", a spus Adrian Porumboiu la sportro.

Totodata, Porumboiu a anuntat ca va face plangere la LPF impotriva clubului Rapid deoarece, conform regulamentului, contactarea jucatarilor din Liga 1 care nu se afla in ultimele sase luni de contract, este interzisa.

"Categoric, vom face plângere la Liga, peste tot. Cum sa suni un jucator advers în preajma unui asemenea meci!? Copos nu este implicat. Zotta a plecat de la noi cu un scop precis, stiu foarte bine: pentru meciul cu noi. Cei patru jucatori sunt titulari incontestabili si caractere adevarate, pentru ca ei au recunoscut", a mai spus Porumboiu.

Constantin Zotta a negat vehement ca i-ar fi sunat pe jucatorii vasluieni.

Partida dintre FC Vaslui si Rapid e programata marti seara de la ora 20:30 in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


Rapid, acuzata ca a incercat sa umble la jucatorii Vasluiului. Porumboiu: "E tentativa de coruptie"