Liga 1

Sumudica a bruscat un arbitru asistent in timpul amicalului cu Ujpest

Antrenorul formatiei FC Brasov, Marius Sumudica, a bruscat un arbitru asistent în finalul partidei amicale pe care echipa sa a câstigat-o, vineri, cu scorul de 3-2 (1-1), în fata formatiei Ujpest din Ungaria, în cadrul stagiului de pregatire din Antalya.
Tehnicianul a protestat fata de minutele de prelungire dictate de centralul partidei, iar în momentul în care arbitrul asistent i-a aratat cronometrul l-a apucat de mâna împingându-l. Sumudica l-a înjurat pe arbitru, cei doi fiind aproape de a se lua la bataie. Ei au fost despartiti de ceilalti membri ai stafului tehnic al echipei brasovene.

Golurile formatiei ardelene au fost marcate de Ilijoski (minutul 22), Moutinho (minutul 61) si Enceanu (minutul 90+1), în timp ce pentru Ujpest au înscris Barczi (minutul 7) si Nikon (minutul 85 din penalti).

Marius Sumudica a început partida cu urmatorul unsprezece: Felgueiras - Mateiu, Diogo, Cr. Munteanu, Cr. Ionescu - Viveiros, Bruno Madeira, Distefano, Udoji - Ilijoski, Moutinho.

În repriza secunda a întâlnirii au mai intrat: Ciupe, Machado, Majernik, Buga, Davide Dias, Enceanu, Mauro Alonso, Damian si Hadnagy

În stagiul de pregatire din Turcia FC Brasov a mai disputat patru partide amicale: cu Torpedo Kutaisi (scor 2-0), Belchatow (scor 1-1), Sigma Olomouc (scor 3-2) si Beroe Stara Zagora (scor 2-2).

Mediafax


Sumudica a bruscat un arbitru asistent in timpul amicalului cu Ujpest