Fotbal

Hoban si Boateng speriati de teroristi, Keseru nu

Intrebati despre masurile de securitate din jurul echipei nationale de fotbal a Romaniei, jucatorii au opinii diferite. Unii dintre ei au hotarat de frica teroristilor sa isi lase familia acasa. Inclusiv staruri internationale se tem de bombe.

Ovidiu Hoban a declarat in Franta ca se simte putin "jenat" cu atatea forte de securitate in jur. 

"Insa, din cand in cand, este normal. Te face sa te simti in siguranta", a spus Hoban, subliniind ca a cerut familei sale sa ramana in Romania pentru a vedea de acasa meciurile sale.

"Prefer sa ma vada la televizor", a mai spus Hoban.

In schimb, Vlad Chiriches si Claudiu Keseru si-au chemat apropiatii la Paris. 

"Familia mea este in drum spre Franta", a declarat miercuri Keseru. "Ai mei vor fi in tribune sa ma vada la meciul cu Franta. Nu trebuie sa ne fie frica. Suntem in siguranta aici cum masurile luate de organizatori. Organizarea este ireprosabila, fiecare echipa beneficieaza de o securitate imbunatatita", a declarat Keseru.

Romania debuteaza cu Franta vineri, de la ora 22:00, in primul meci de la EURO 2016.

Boateng si-a lasat familia acasa

Unul dintre starurile Germaniei, Jerome Boateng (foto sus), a decis sa-si lase acasa familia de frica teroristilor.

"Fiecare decide pentru el cum abordeaza aceasta problema. Eu asa am crezut. Familia si copiii nu vor veni cu mine la stadion. Riscul este prea mare", a declarat Boateng pentru Bild.

Boateng se afla pe stadion la Paris atunci cand a avut loc masacrul de la Bataclan. "Este clar ca avem de-a face cu astfel de probleme. S-au intamplat multe lucruri in ultimele zile si m-au pus pe ganduri. Vreau sa ma concentrez doar pe fotbal si m-as simti mai bine fara familie in tribune".

[news-119481]



Hoban si Boateng speriati de teroristi, Keseru nu