Fotbal International

Sepp Blatter, la un pas de moarte: "Am auzit Ingerii si am simtit focul Diavolului"

Sepp Blatter sustine ca la inceputul saptamanii trecute a fost internat in spital si, fiind in stare grava, a fost la un pas de moarte traind o experienta iesita din comun.

Intr-un interviu in care se vedea ca este intr-o stare de emotie intensa sau poate o stare proasta de slabiciune fizica pentru ca ii tremura barbia incontrolabil, ca niciodata, Blatter a declarat pentru postul francez RTS: "Asa este, am fost la un pas de moarte. Eram gata sa plec. Am un fiu care a murit si mi-a aparut si mi-a spus: 'Daca te simti slab, ramai aici, ramai intins. Opreste-te'. Nu mai voiam sa reintru in aceasta presiune psihica. A fost o experienta ca in filmele cu extraterestri".

Fostul sef al FIFA a continuat: "Din fericire nu mi-am pierdut cunostinta, stiu tot ce s-a intamplat in jurul meu. Insa, am fost 48 de ore intre vise, am fost intre cantecul Ingerilor si focul Diavolului. Dar erau acolo sus ingerii, ei imi cantau. Am ramas senin, nu mi-am pierdut cunostinta".

Blatter a spus ca presiunea asupra sa a fost intensa si a cauzat aceasta cadere, insa a afirmat ca nu este bolnav si ca poate reveni la viata normala. 

Sepp Blatter a fost suspendat din functia de presedinte al FIFA, in urma unui scandal de coruptie, iar alegerea noului presedinte are loc in 2016.

[news-116353]



Sepp Blatter, la un pas de moarte: "Am auzit Ingerii si am simtit focul Diavolului"