Europa League

Wolfsburg castiga tur-retur cu Inter si se numara printre favoritele la castigarea Europa League

Nemtii de la Wolfsburg s-au calificat fara emotii in sferturile de finala ale Europa League, joi seara, in urma victoriei obtinute pe Giuseppe Meazza, scor 2-1. In tur, ocupanta locului secund din Bundesliga se impusese cu 3-1. 

Jocul de pe Giuseppe Meazza a debutat cu Hernanes in pozitie perfecta de finalizare si o parada superba din partea lui Benaglio.

Pe contraatac, Caligiuri a semnat prima ocazie a gruparii germane. Carrizo a avut mari emotii in fata mijlocasului lui Wolfsburg.

Pana la pauza, Benaglio a mai avut alte doua parade decisive, iar Wolfsburg a punctat prin Caligiuri, care a convertit in gol pasa primita de la Kevin de Bruyne (24).

Diego Benaglio si-a continuat prestatia, in minutul 65, cu o noua interventie excelenta la incercarea argentinianului Rodrigo Palacio.

Trei minute mai tarziu, Hernanes nu a fost capabil sa cadreze dintr-o pozitie favorabila de a marca. A facut-o insa Palacio, cu douazeci de minute inainte de final, din interiorul careului (1-1).

Inainte ca arbitrul de rezerva sa arate minutele suplimentare de la margine, Nicklas Bendtner a stabilit scorul final, 1-2, din pasa lui Maximilian Arnold.

Inter: Carrizo - Campagnaro, Juan, Ranocchia, Santon - Guarin, Medel, Hernanes - Palacio, Icardi si Kovacic.

Wolfsburg: Benaglio - Trasch, Knoche, Klose, Rodriguez - Guilavogui, Gustavo - Vieirinha, De Bruyne, Caligiuri - Dost.



Wolfsburg castiga tur-retur cu Inter si se numara printre favoritele la castigarea Europa League