Europa League

Ultima sansa europeana pentru Astra in dificila deplasare cu Celtic (LIVE 22:05)

Astra Giurgiu isi joaca, joi seara, in deplasare cu Celtic Glasgow, ultima carte in Europa League dupa cele doua infrangeri suferite cu Dinamo Zagreb si Salzburg.

Intrata pe mana ucraineanului Oleg Protasov, Astra a ajuns in Scotia cu un lot subtire, doar 16 jucatori fiind retinuti pentru aceasta partida.

Principala absenta de la Astra este Bukari, in timp ce Fatai si Yahaya au primit in extremis vizele de intrare in Regatul Unit.

O revenire extrem de importanta in angrenajul giurgiuvenilor este cea a fundasului Gaman, cel care a lipsit echipei in ultimele doua luni, inclusiv la cele doua partide anterioare din Europa League.

“Ne asteapta un meci greu la Glasgow contra unei echipe cu foarte mare experienta. Sper sa luam cel putin un punct”, a declarat mijlocasul Gabriel Enache la plecarea spre Scotia.

Celtic vine dupa un 5-0 cu Ross County si se anunta un adversar dificil pentru Astra din toate punctele de vedere intr-o atmosfera irespirabila pe Celtic Park, arena de legenda a scotienilor.

Echipe probabile: 

Celtic: Gordon - Lustig, Ambrose, Van Dijk, Matthews - Tonev, Johansen, Brown, Wakaso - Commons, Stokes.

Astra: Lung jr. - Pliatsikas, Oros, Ben Youssef, Junior Morais - Laban, Yahaya - Enache, Budescu, William – Fatai

Meciul este arbitrat de o brigada din Islanda cu Kristinn Jakobsson la centru. Gylfi Mar Sigurdsson si Sigurdur Thorleifsson sunt asistenti.



Ultima sansa europeana pentru Astra in dificila deplasare cu Celtic (LIVE 22:05)