Europa League

Steaua si Astra cauta primele victorii in Europa League (infografic)

Steaua si Astra joaca joi seara cea de-a doua runda in Europa League, dupa primele meciuri in care ambele au pierdut.

Graficul de mai sus, realizat de Betano.com, sumarizeaza cele mai interesante date despre traseul de pana acum al ambelor echipe in Europa League si te invitam sa il urmaresti.

Steaua cunoaste „Submarinul galben”

Steaua cauta joi, de la ora 20:00, prima victorie in Europa dupa trei infrangeri consecutive si poate profita de lipsa golului si a victoriei pe care Villarreal le-a avut in ultimele sale doua deplasari din aceasta competitie.

Betano.com ofera meciul Steaua – Villarreal cu  Marja 0% (probabil cote maxime - payout 100% - pentru 1, X sau 2). Toate cotele sunt aici.

Stelistii nu au mai invins o echipa din Spania in cupele europene din sezonul 2005/2006, cand a avut loc victoria cu 3-0 din optimile de finala ale Cupei UEFA, contra lui Real Betis.  In acel sezon, Steaua ajungea in semifinalele competitiei, eliminata cu 4-3 de Middlesbrough.

Intalnirea cu Villarreal nu aduce o amintire placuta Stelei. Echipa antrenata in sezonul 2004/2005 de Walter Zenga a fost eliminata de „submarinul galben” in optimile de finala ale Cupei UEFA.

Steaua s-a calificat in 16-imile de finala ale Cupei UEFA sau Europa League in patru din cele sapte editii la care a participat in grupe.

Astra, misiune dificila la Roma

Joi, de la ora 22:05, Astra se afla la primul meci contra unei echipe din Italia si are o fila alba de scris in propria carte de istorie.

Giurgiuvenii ar putea obtine a doua victorie a unei echipe din Romania pe terenul celor de la AS Roma, dupa cele trei puncte istorice ale lui CFR Cluj de acum opt ani, in Liga Campionilor.

AS Roma nu traverseaza cea mai buna perioada, avand sapte partide consecutive fara victorie in cupele europene.

Nici Astra nu joaca un fotbal bun, avand multe probleme interne, chinuindu-se in Liga 1. Daca Astra nu se va autodepasi, cota de 1,85 pentru ca doar o singura echipa sa inscrie in acest meci (NG) este una foarte atractiva.



Steaua si Astra cauta primele victorii in Europa League (infografic)