Europa League

Presa franceza vorbeste despre “cosmarul” trait de Lyon cu Astra Giurgiu

Victoria celor de la Astra Giurgiu a facut inconjurul Hexagonului, iar presa franceza trateaza pe spatii largi succesul de rasunet al echipei noastre in prima mansa a playoff-ului Europa League chiar in fieful celor de la Olympique Lyon.

L'Equipe

“Lyon, bombardata”

“Lyon a avut o seara europeana trista pe Gerland in fata echipei de pe locul doi din campionatul Romaniei, Astra Giurgiu, si trebuie sa castige la doua goluri diferenta in returul din Romania, joi urmatoare, pentru a se califica in grupele Ligii Europa”.

Le Progres

"Olympique Lyon: eliminarea este aproape. O contraperformanta majora care reduce sansele de calificare".

Le Figaro

“Lyon isi poate musca degetele. Pentru ca a tratat cu prea multa lejeritate meciul contra Astrei, Lyon poate ramane in afara cupelor europene si fara Clement Grenier pentru mai multe saptamani”.

Football365.fr

“Seara de cosmar pentru Lyon, invinsa pe propriul teren de Astra. La fel ca si Lille in Liga Campionilor, Lyon si-a compromis sansele de calificare inclinandu-se in fata romanilor de la Astra dupa ce a avut meciul in mana”.

Sports.fr

“"Un cosmar pentru OL. Va fi o misiune complicata saptamana viitoare, cand va incerca sa treaca de acest play-off al Ligii Europa".

olweb.fr (site-ul oficial al lyonezilor)

"Totul s-a complicat...Dupa ce au dominat autoritar prima repriza, lyonezii au pierdut controlul meciului in repriza a doua in fata romanilor transformati. La Giurgiu se va decide calificarea".



Presa franceza vorbeste despre “cosmarul” trait de Lyon cu Astra Giurgiu