Europa League

Pandurii invinsa categoric pe teren propriu de Maccabi Tel-Aviv

Lipsa de omogenitate, erori nepermise in defensiva si o pregatire fizica precara. Astfel poate fi caracterizata Pandurii Tg.Jiu la revenirea in Europa League contra formatiei israeliene Maccabi Tel-Aviv, o echipa solida care a castigat cu 3-1 la Turnu Severin. In returul de peste o saptamana echipa lui Petre Grigoras trebuie sa castige la trei goluri diferenta, scenariu care pare pare desprins dintr-o pelicula SF.

Ben Haim a deschis scorul dupa numai 7 minute de la primul fluier dupa o patrundere personala din stanga.

Pandurii a aparut periculos la finalizare sase minute mai tarziu, cand Mrzljak nu l-a putut invinge pe portarul Rajkovic din sase metri la centrarea lui Hora.

Acelasi Hora a creat faza din care Herea a egalat scorul in minutul 29. Excelenta patrunderea lui Hora cu om in spate pe partea dreapta. Acesta a centrat de la limita terenului pentru Herea venit din linia a doua si lovitura acestuia de cap l-a lasat fara reactie pe Rajkovic.

Gorjenii au dominat autoritar finalulu primei reprize si Rajkovic a scos in extremis de sub bara reluarea lui Bunoza din minutul 36.

Partea secunda a debutat sub semnul dominatiei lui Maccabi, echipa care a revenit la conducere prin nigerianul Igiebor in minutul 50. A fost momentul decisiv care a rupt complet echilibrul meciului.

Cei de la Pandurii au cazut complet fizic si moral, iar Micha a mai infipt o data cutitul in rana gorjenilor cu 13 minute inaintea finalului. 

Anterior, in minutul 73, Orlando Sa ratase incredibil din sase metri, dupa care Pandurii au avut un gol anulat la Vasilijevic pe motiv de offside.

Acelasi Vasilijevic a ratat o buna ocazie cu patru minute inaintea finalului, iar in prelungiri Ben Basat s-a jucat practic incercand sa-l ridiculizeze pe Stanca cu un lob de mare efect. Mingea s-a dus peste poarta.



Pandurii invinsa categoric pe teren propriu de Maccabi Tel-Aviv