Europa League

Napoli, ca si calificata in semifinalele Europa League

Napoli a obtinut o victorie clara in deplasarea din Germania, scor 4-1 impotriva lui Wolfsburg, si este mai aproape ca oricand de calificarea in penultimul act al Europa League. Higuain, Marek Hamsik, cu o dubla, si Gabbiadini au semnat golurile gruparii italiene, pentru formatia gazda punctand Bendtner.

Higuain a deschis scorul din pasa lui Mertens, dupa primul sfert de ora al intalnirii. Faza golului cu numarul 7 pentru argentinian in Europa League a fosta precedata de un hent clar pe preluare, neobservat insa de arbitrul aditional.

La mijlocul primei reprize, Hamsik a dublat avantajul lui Napoli cu un sut imparabil din interiorul careului. Higuain a trecut in postura de servant.

In minutul 65, slovacul a realizat dubla din apropiere, dupa o minge primita pe tava de la Jose Callejon.

Lucrurile au devenit si mai clare, in minutul 77, cand Insigne l-a angajat perfect in fata portii pe nou-intratul Gabbiadini, care a punctat cu capul pentru 4-0 la prima atingere de balon.

Golul de onoare al nemtilor a fost realizat de danezul Nicklas Bendtner, care nu a iertat din cativa metri dupa o pasa primita in careu de la Ivan Perisic.

Wolfsburg: Benaglio - Rodriguez, Knoche, Naldo, Vieirinha - Gustavo, Guilavogui (Arnold 70) - Schurrle (Perisic 64), De Bruyne, Caligiuri - Dost (Bendtner 57)

Napoli: Andujar - Maggio, Albiol, Britos, Ghoulam - Lopez, Inler - Callejon, Hamsik (Gabbiadini 75), Mertens (L. Insigne 60) - Higuain (B. Henrique 86)

Arbitru: Antonio Mateu Lahoz (Spania)

Cartonase galbene: Bendtner 80

Cartonase rosii: -

Stadion: Volkswagen Arena (Wolfsburg)



Napoli, ca si calificata in semifinalele Europa League