Europa League

Mircea Lucescu, multumit de rezultatul cu Sevilla

Chiar daca Sahtior Donetk a fost egalata pe final de meci dintr-o lovitura de la 11 metri, antrenorul Mircea Lucescu s-a declarat multumit de scorul inregistrat la finalul primei manse a semifinalei de Liga Europa.

“Scorul corespunde realitatii jocului. Am avut un avantaj important in prima repriza, am pus adversarul sub o mare presiune, ne-am creat numeroase ocazii de a marca. Prima repriza se putea incheia cu 4-1 pentru noi. In repriza a doua Sevilla a jucat mai bine, iar noi din pacate am cedat fizic si am inceput sa facem erori in defensiva, in special pe partea stanga. Aceasta le-a dat incredere adversarilor nostri, iar lipsa experientei si-a spus cuvantul”, a declarat Mircea Lucescu la conferinta de presa.

“Rezultatul de 2-2 ne lasa o sansa pentru meciul retur, cand speram sa avem toti jucatorii recuperati. Mai ales ca noi jucam bine in deplasare. Dupa fiecare din ultimele trei meciuri din campionat am avut doi sau trei jucatori accidentati”, a mai spus Lucescu.

Sahtior a revenit de la 0-1 pe teren propriu cu Sevilla, a condus la pauza cu 2-1, pentru ca in final spaniolii sa egaleze dintr-un penalty pe care Lucescu nu a dorit sa-l comenteze.



Mircea Lucescu, multumit de rezultatul cu Sevilla