Europa League

Marius Sumudica a prins curaj: "Avem 60% sanse"

Dupa ce Astra Giurgiu a revenit de la 0-2 pe Upton Park din Londra contra lui West Ham si a smuls un egal datator de sperante in privinta calificarii, antrenorul Marius Sumudica a devenit extrem de increzator ca poate ajunge in playoff-ul Europa League.

"Consider ca avem 60% sanse la calificare si ma simt mai responsabil acum. Voi face tot posibilul pentru a trece mai departe. Jucatorii de la West Ham au o valoare individuala mai mare, dar noi suntem un grup puternic si s-a vazut acest lucru", a spus Sumudica dupa meciul de joi seara.

Sumudica mai crede ca rezultatul de egalitate este unul echitabil, dupa ce Astra a inceput temator meciul, pe care apoi a inceput sa-l domine dupa eliminarea lui Collins.

Antrenorul giurgiuvenilor mai spune ca trebuie sa lucreze la mentalul jucatorilor sai pentru a face sa dispara entuziasmul dupa acest 2-2 in deplasare.

"Nu trebuie sa ne culcam pe o ureche si trebuie sa mergem la Giurgiu cel putin la fel de motivati. Si sa nu primim gol", a mai spus Sumudica.

"A fost cea mai buna repriza a doua din cariera mea de antrenor. Eu nu prea am pierdut in deplasare in cupele europene, am facut egal pe San Siro cand eram la Vaslui si cu Fenerbahce am fost egalat in ultimul minut. De aceea ma tem de meciul retur", a adaugat Sumudica.



Marius Sumudica a prins curaj: "Avem 60% sanse"