Europa League

Juventus mai face un pas spre finala de la Torino

Singura echipa italiana ramasa in cupele europene, Juventus Torino, a luat o optiune importanta pentru calificarea in semifinalele Europa League dupa 1-0 in deplasare cu Olympique Lyon.

Unicul gol al meciului de pe Stade Gerland a fost marcat de fundasul Leonardo Bonucci in minutul 85 al intalnirii.

A fost un corner scurt batut de Pirlo pana la Marchisio, iar de la acesta balonul a ajuns in marginea careului mic, de unde Bonucci a trimis fara speranta pentru Lopes.

Cu doar un minut inaintea deschiderii scorului, Batrana Doamna irosise o mare ocazie prin Vucinic. Atacantul muntenegrean a primit de la Giovinco in pozitie ideala, insa nu a nimerit spatiul portii din cinci metri.

Intr-o alta partida disputata joi seara in sferturile de finala ale Europa League, Benfica Lisabona s-a impus cu acelasi scor de 1-0 pe terenul olandezilor de la AZ Alkmaar.

La trei minute dupa pauza Eduardo Silva a marcat unicul gol al meciului cu un voleu spectaculos din marginea careului, dupa o respingere a portarului advers Alvarado.

Un singur gol s-a marcat si in confruntarea dintre Porto si Sevilla, lusitanii castigand mansa tur de pe teren propriu.

Eliaquim Mangala a punctat pentru fosta castigatoare a Champions League, portughezii avand prima sansa in returul de pe Ramon Sanchez Pizjuan.

Scorul acestor prime manse s-a inregistrat la Basel, unde echipa elvetiana din localitate a administrat un sec 3-0 "liliecilor" de la Valencia.

Delgado a reusit o dubla in cinci minute pe finalul primei reprize, iar Stocker a inchis tabela in prelungirile meciului.



Juventus mai face un pas spre finala de la Torino