Europa League

Chipciu, integralist la Anderlecht. Rusescu a jucat si el pentru Osmanlispor

Seara pozitiva pentru jucatorii romani angrenati in playoff-ul Europa League, Alexandru Chipciu si Raul Rusescu fiind protagonisti la echipele lor.

Alexandru Chipciu a jucat toate minutele la Anderlecht Bruxelles in meciul castigat in deplasare, cu 3-0, pe terenul Slaviei Praga.

Fostul stelist a evoluat pe postul de mijlocas dreapta intr-un sistem 4-3-3 si a centrat decisiv la primul gol al echipei sale pentru reluarea lui Sylla din minutul 49.

Chipciu a aparut la finalizare si a nimerit transversala cu un sut din marginea careului in minutul 60. Din aceasta faza a rezultat golul doi al belgienilor, mingea revenita din bara fiind reluata in poarta de Teodorczyk.

In alta ordine de idei, Raul Rusescu a inceput ca rezerva meciul pe care formatia sa, Osmanlispor, l-a disputat in deplasare cu danezii de la Midtjylland.

Rusescu a intrat pe teren pentru ultimele 13 minute cand tabela arata deja 1-0 pentru echipa sa. Acesta avea sa ramana scorul pana la ultimul fluier al centralului roman Istvan Kovacs.



Chipciu, integralist la Anderlecht. Rusescu a jucat si el pentru Osmanlispor