Europa League

CFR pierde in Belarus, calificarea nu este jucata

CFR Cluj a cedat la limita, scor 1-0, meciul tur al disputei cu Dinamo Minsk, din turul III al Europa League. Adamovic a fost autorul singurului gol, intr-un joc in care baietii lui Vasile Miriuta au fost salvati in cateva randuri de Mario Felgueiras, cel care a amanat astfel deznodamantul calificarii in play-off pentru saptamana urmatoare, in Gruia.

Prima parte a jocului de la Borisov nu a abundat in faze de poarta. Totusi, Mario Felgueiras s-a evidentiat printr-o serie de parade cu ajutorul carora a reusit sa amane deschiderea scorului.

Situatia s-a schimbat radical dupa pauza, cand bielorusii au modificat tabela de pe Borisov Arena prin Adamovic. Jucatorul lui Dinamo a scapat de marcajul fundasilor pusi in teren de Miriuta si l-a invins pe Felgueiras cu o lovitura de cap plasata, din zona punctului cu var.

Ceferistii s-au trezit spre final, in minutul 71, cand Ciprian Deac nu a putut concretiza patrunderea periculoasa in flancul drept a lui Susic.

Cu patru minute inainte de ultimul fluier, Ionut Rada a irosit o buna ocazie de gol. Stoperul ardelenilor a reluat pe langa poarta mingea centrata in corner de Christian.

In urma acestui rezultat, calificarea se joaca peste o saptamana, joi, in Gruia, intr-un meci transmis LIVE TEXT de onlinesport.

Dinamo Minsk: Gutor - Zaleski, Politevich, Bangura, Veretilo - Simovic - Udoji, Voronkov, Nikolic, Stasevich - Adamovic
Rezerve: Ignatovich, Molosh, Karpovich, Kontsevoi, Figueredo, Nikitin, Diomande
Antrenor: Vladimir Zhuravel

CFR CLUJ: Felgueiras - Susic, Larie, Rada, Camora - Deac, Sulley, Monroy, Costea - Negrut - Tade
Rezerve: Amadio, Ene, Tiago Lopes, Veres, Christian, Guima, Jakolis
Antrenor: Vasile Miriuta

Arbitru: Martin Hansson (Suedia)

Cartonase galbene:

Cartonase rosii: -

Stadion: Borisov Arena (Borisov)



CFR pierde in Belarus, calificarea nu este jucata